onsdag den 1. februar 2012

Kommende udvekslingsstudent!


Som de fleste af jer nok ved, skal jeg på udveksling i året 2012/13. Jeg glæder mig helt vildt og kan slet ikke vente med at få mere information fra min udvekslings organisation!

Det hele startede faktisk meget sjovt, og i starten fortalte jeg bare min forældre lidt "for sjov", at jeg gerne ville et år til udlandet. Min mor synes det lød vildt fedt og sagde at jeg da kunne prøve at undersøge det! Jeg havde slet ikke regnet med sådan en reaktion fra min mors side, men nu - er jeg vildt glad for at hun synes det er ligeså spændende som jeg!
Jeg havde meldt mig til programmet med Rotary, men da der er så mange ansøgere - kunne alle ikke få en plads, og desværre blev jeg ikke valgt. Men dog kom jeg til samtale og de ønskede mig alt held med at finde en anden løsning! Det fede ved Rotary var bare, at det var så mega mega billigt, og da mine forældre ikke er de rigeste, ville de jo selvfølgelig gerne, at jeg kunne rejse med Rotary. Desværre blev jeg som sagt ikke optaget i programmet 12/13, så derfor gik min mor og jeg igang med at finde andre organisationer. Vi havde haft flere forskellige mennesker ude at fortælle ting og vi har også været til et foredrag hos EF. Dog var explorius mest indbydende og det er så dem, jeg har valgt at rejse med.

Jeg har valgt at tage til USA, da jeg tror det vil være vildt fedt. Jeg skal højst sandsynligt rejse i august eller september, og med explorius tager man fire dage til New York inden sit ophold!
Jeg glæder mig helt vildt, og kan slet ikke vente med at få en værtsfamilie. Jeg er sikker på det bliver et super fedt år og jeg kan slet ikke vente med at komme afsted!

- Jeg lover løbende information, men da tingene står lidt stille for tiden, kommer der nok ikke så meget indtil videre. Men, meningen med denne blog er egentlig også bare, at jeg skal blogge om mit liv i USA mens jeg er der. Jeg glæder mig til at fortælle jer om mine oplevelser!

Caroline.

4 kommentarer:

 1. Hej Caroline :)

  Jeg har tilmeldt mig som fast læser. Jeg skal rejse med Explorius i 12/13, jeg skal bare til England. Vil du tjekke min blog og måske blive fast læser?
  www.amalieiengland.blogspot.com

  - Amalie :)

  SvarSlet
 2. Ja selvfølgelig! Jeg overvejede selv England, men .... Det blev USA!
  Bliver klart fast læser, det bliver godt at høre om nogle oplevelser, som ikke kommer fra USA også! ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Caroline :-) Jeg er ked af at høre, at du ikke kom med Rotary... men det er fedt at du ikke virker nedtrykt over det! (-: Jeg skal selv til USA her efter sommerferien (-:

  Hilsen Liv
  http://www.udvekslingsstudent-usa-12-13.blogspot.dk/

  SvarSlet